1 Eylül 2007 Cumartesi

Teknolojinin İlginç Nimetleri

Teknolojinin İlginç Nimetleri


Teknoloji bize cebimizde taşıyabileceğiniz dijital fotoğraf çerçevesinden tutun da, cep telefonumuzu şarj edebilen radyoya kadar çeşitli ürünler sunuyor.


Sevdiklerinin resimlerini yanında taşımaktan hoşlananlar için hazırlanmış bir ürünle başlayalım. Anahtarlık şeklinde tasarlanmış, 56 adet fotoğraf saklayabilen bu cihaz 8MB hafızaya sahip. 1,4 cm’lik ekrana sahip olan bu fotoğraf göstericisi bir kez şarj edildiğinde 2.5 saat kesintisiz çalışabiliyor. USB bağlantı kullanan cihaz 108 x 80 cm boyutlarında.




Dijital Kalem


Fare işlevini gören kalem şeklinde bir bilgisayar donanımının hepimizin çok işine yarayacağı bir gerçek. Bugünlerde elektronik mağazalarında satışa sunulduğunu gördümüz bu ürünlerin fiyatları 40 dolar ile 100 dolar arasında değişiyor. Unutulmaması gereken bir gerçek var ki, zaman içinde bu elektronik ürünlerin marka ve çeşitliliği çoğaldıkça fiyatları da aşağıya inecektir.





iPod için Araba Radyo Vericisi

Her gün iPod’lar için yeni bir donanımlar piyasaya çıkıyor. Elektronik ürünler ile ilgili hangi web sayfasına baksak yeni bir ürün ile karşılaşıyoruz. Bu ürün, ilk bakışta araç çakmak girişine takılan ve iPod’u şarj edebilen bir cihaz gibi görünüyor. Oysaki bu görevinin yanında iPod’unuzda çalan müziği belirli bir FM frekansı üzerinden yayınlamaya da yarıyor. Cihazı çalıştırdıktan sonra radyonuzu açıp frekansı ayarladığınızda iPod’daki müziği araba radyonuz üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan bu iPod aksesuarı yaklaşık 70 dolar fiyat satılıyor.



Hiç yorum yok: